Zur Hauptnavigation (1) Springe zur Suche (2) Springe zum Inhalt (3) Springe zum Footer (4)

Dan odprte kotlovice v petek, 15.6.2018 od 12.00 ure dalje

KJE: Turistična kmetija pri Kovačniku v vasici Planica nad Framom  (Planica 9, 2313 Fram)

Tudi letošnje leto ponovno organiziramo dan odprte kotlovnice ali kot pravijo temu dogodku KWBjevci "KWB Kesselparty".

Družina Štern, ki svojo domačijo poimenuje tudi nebesa na Pohorju se že od leta 1981 trudi, da se njihovi gostje počutijo pri njih kot doma ter jih razvajajo s svojo gostoljubnostjo in s svojimi dobrotami. Ker živijo v naravi in z naravo, je tudi odločitev za KWB kotel na sekance Multifire, moči 100kW bila v skladu z njihovim glavnim vodilom.

Gospodar Danilo nam bo odprl vrata svoje kotlovnice, kjer si boste lahko ogledali KWB ogrevalni sistem na sekance, gospa Barbara pa bo poskrbela, da bomo poskusili nekaj domačega.

Na voljo vam bodo tudi naši KWB strokovnjaki z vsemi informacijami glede delovanja sistema, svetovali vam bodo na podlagi vaše konkretne situacije ter vaših pričakovanj novega ogrevanja.
Na ogled bomo postavili tudi KWB kotel na polena Classicfire, ki se v svojem razredu odlikuje po največjem polnilnem prostoru.

Ravno sedaj je idealen čas, da premislite o novem ogrevalnem sistemu oziroma o menjavi obstoječega. S tem dogodkom vam želimo olajšati vašo odločitev in vam v praksi pokazati, kako delujejo KWB kotli.

Si želite tudi vi pokukati v kotlovnico družine Štern?
Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da nam vaš prihod potrdite na info@kwb.si

Veseli bomo vašega obiska!